Pagina wordt geladen ...

Medisch Centrum Eikstaete

Nieuwe expositie in de praktijken

Per maandag 03 april hangt er nieuwe kunst in de huisartsenpraktijken van Medisch Centrum Eikstaete. Dit kwartaal een prachtige expositie van fotografe Tineke Tromp. Ze stelt zich bij deze aan u voor:

Mijn naam is Tineke Tromp/ Ik ben geboren in Gramsbergen en momenteel woonachtig in Hardenberg. Fotograferen heb ik altijd al graag gedaan, maar toen het digitale tijdperk aanbrak, was voor mij een nieuwe hobby geboren. Met name macrofotografie sprak me heel erg aan. Na eerst wat registrerende foto’s maken heb ik middels workshops en cursussen mijn eigen stijl proberen neer te zetten. Ik hou van schilderachtige/dromerige beelden. Na een workshop gevolgd te hebben waarbij gebruik gemaakt werd van oude analoge lensjes ( dit zijn meest lensjes uit Duitsland en voormalig DDR) was ik helemaal verkocht. Deze geven juist dat beeld weer waar ik zoveel van houd. Ook maak ik regelmatig uitstapjes naar vogelhutten om daar te genieten van alle vogelsoorten die ik daar voor mijn lens krijg en ben ik in het voorjaar en zomer regelmatig op pad om vlinders en libellen te fotograferen. Deze expositie is een afwisseling van alle facetten die de natuur ons te bieden heeft.

Wilt u komen kijken? Bel naar de assistente van uw huisarts en maak een afspraak.

Voor meer informatie over Tineke, klik hier om naar haar website te gaan. Email: tineketromp@live.nl. Instagram: tineketromp1