Pagina wordt geladen ...

Medisch Centrum Eikstaete

Medewerkers

Naast de huisartsen en medewerkers in huisartsenpraktijk de Kastanje, de Linde en de Beuken zijn er voor Huisartsen Eikstaete ook andere medewerkers werkzaam.
 

Ellen

Mijn naam is Ellen Botter en sinds mei 2021 ben ik werkzaam als POH Jeugd voor de huisartsenpraktijken de Kastanje, de Linde en de Beuken. Ik draai spreekuur op maandag en donderdag. De afgelopen 17 jaar ben ik in diverse functies werkzaam geweest binnen de (jeugd) hulpverlening.

Kinderen en jongeren vinden het niet altijd even makkelijk om te praten over psychische problemen of vervelende gevoelens. Soms is hulp uit eigen omgeving niet genoeg en is er meer nodig. Als praktijkondersteuner kan ik hierin samen met de jeugdige of met u en uw kind meedenken wat er nodig is. Soms kan dit door een aantal afspraken bij mij, soms is het nodig door te verwijzen naar andere hulpverleners of instanties. Daarnaast kunnen ouders bij mij terecht met opvoedingsvragen of wanneer zij zich zorgen maken over hun kind.

Door een verwijzing via de huisarts komt u in contact met mij. Als POH jeugd zie ik kinderen en jongeren tot 18 jaar. 

 

 

 

Marjan

 

 

 

Mijn naam is Marjan Ekkelenkamp ben sinds 1 februari 2020 werkzaam als administrateur/boekhouder bij Medisch Centrum Eikstaete. Hiervoor heb ik 14 jaar gewerkt bij Ernst & Young Accountants op de MKB afdeling in Emmen. Na deze 14 jaar ben ik het bedrijfsleven ingegaan en heb veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven in verschillende branches. Bij Medisch Centrum Eikstaete ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse administratie en overige administratieve werkzaamheden van de huisartsenpraktijken de Beuken, de Linde en de Kastanje en stichting Moed. Daarnaast verzorg ik ook de aanlevering van de jaarcijfers aan de accountant en de verwerking van de maandelijkse salarisadministratie. Ik hoop dat ik met mijn ervaring een toegevoegde waarde kan zijn voor de huisartsenpraktijken en dat ik de huisartsen/praktijkmedewerkers goed kan ondersteunen/adviseren bij vragen over financiële- en personeelsadministratie.