Pagina wordt geladen ...

Medisch Centrum Eikstaete

Medewerkers

Naast de huisartsen en medewerkers in huisartsenpraktijk de Kastanje, de Linde en de Beuken zijn er voor Huisartsen Eikstaete ook andere medewerkers werkzaam.
 

 

Mijn naam is Gertrud Struik en ik ben sinds juni 2018 werkzaam voor de 3 huisartsenpraktijken als praktijkmanager.
In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar de zorg, daarvoor heb ik jaren bij diverse Rabobanken in diverse rollen gewerkt. 

Als praktijkmanager werk ik aan gezamenlijk beleid, het jaarplan en project- en procesbegeleiding voor De Kastanje, De Linde en De Beuken.
Een mooie uitdaging voor mij om de samenwerking te stimuleren en te ondersteunen met als doel het leveren van laagdrempelige en hoogwaardige huisartsenzorg.

 

 

 

Mijn naam is Iris Heitkamp en per 1 oktober 2019 ben ik werkzaam als POH Jeugd in huisartsenpraktijk de Kastanje, de Linde en de Beuken. De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest bij diverse jeugdzorginstanties in verschillende functies.

Op verwijzing via de huisarts komt u in contact met mij. Als praktijkondersteuner zie ik kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd start ik bij voorkeur met een intake met beide ouders, zonder kind. Zit uw kind op de middelbare school dan kan uw zoon of dochter meestal zelf aangeven of ze alleen willen komen of dat ze graag een ouder mee hebben de eerste keer.

Kinderen en jongeren vinden het niet altijd even makkelijk om te praten over psychische problemen of vervelende gevoelens.

Soms is hulp uit eigen omgeving niet genoeg en is er meer nodig. Als praktijkondersteuner kan ik hierin samen met u en of uw kind meedenken wat er nodig is. Soms kan dit door een aantal afspraken bij mij, soms is het nodig door te verwijzen naar andere hulpverleners of instanties. Ook kunnen ouders bij mij terecht met opvoedingsvragen of wanneer zij zich zorgen maken over hun kind.

 

 

  Marjan

 

 

 

Mijn naam is Marjan Ekkelenkamp ben sinds 1 februari 2020 werkzaam als administrateur/boekhouder bij Medisch Centrum Eikstaete. Hiervoor heb ik 14 jaar gewerkt bij Ernst & Young Accountants op de MKB afdeling in Emmen. Na deze 14 jaar ben ik het bedrijfsleven ingegaan en heb veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven in verschillende branches. Bij Medisch Centrum Eikstaete ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse administratie en overige administratieve werkzaamheden van de huisartsenpraktijken de Beuken, de Linde en de Kastanje en stichting Moed. Daarnaast verzorg ik ook de aanlevering van de jaarcijfers aan de accountant en de verwerking van de maandelijkse salarisadministratie. Ik hoop dat ik met mijn ervaring een toegevoegde waarde kan zijn voor de huisartsenpraktijken en dat ik de huisartsen/praktijkmedewerkers goed kan ondersteunen/adviseren bij vragen over financiële- en personeelsadministratie.