Pagina wordt geladen ...

Medisch Centrum Eikstaete

Medewerkers

Naast de huisartsen en medewerkers in huisartsenpraktijk de Kastanje, de Linde en de Beuken zijn er voor Huisartsen Eikstaete ook andere medewerkers werkzaam.
 

eikstaete-medewerkers-erwin

Erwin Prins is werkzaam als administrateur. Hij ondersteunt de huisartsen van Huisartsen Eikstaete bij het contracteren van zorgverzekeraars, beheert personeelszaken en de salarisadministratie. Tevens zorgt hij voor de verslaglegging tijdens overlegvormen van Huisartsen Eikstaete.

Nieuwe medewerker

Mijn naam is Corine van der Laan en per 1 juni ben ik als POH Jeugd werkzaam op de praktijk.

Een nieuwe functie en een nieuw gezicht!

De afgelopen 20 jaar heb ik in de jeugdhulpverlening gewerkt en heb daar veel kennis en ervaring opgedaan. Met deze werkervaring wil ik me graag inzetten voor kinderen en hun ouders zodat ze op een goede manier de juiste ondersteuning krijgen. Dit kan door het vinden van de juiste hulp en/of door middel van een aantal consulten op de praktijk.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag

 

Rubus Gertrud Struik
Mijn naam is Gertrud Struik en ik ben sinds juni 2018 werkzaam voor de 3 huisartsenpraktijken als praktijkmanager.
In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar de zorg, daarvoor heb ik jaren bij diverse Rabobanken in diverse rollen gewerkt. 

Als praktijkmanager werk ik aan gezamenlijk beleid, het jaarplan en project- en procesbegeleiding voor De Kastanje, De Linde en De Beuken.
Een mooie uitdaging voor mij om de samenwerking te stimuleren en te ondersteunen met als doel het leveren van laagdrempelige en hoogwaardige huisartsenzorg.