Pagina wordt geladen ...

Medisch Centrum Eikstaete

Hoogeveen vervoert

De vrijwilligers van Hoogeveen vervoert verzorgen vevoer voor mensen met een beperking die geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer en die geen beroep kunnen doen op familie, vrienden of buren. Familiebezoek, bezoek aan de (huis)arts, een boodschap doen, ver weg of dichtbij, het kan allemaal. Ook met een rollator of een invouwbare rolstoel.

Rit aanvragen

U vraagt een rit twee dagen van tevoren aan. Zij bevestigen u daarna de rit en het tijdstip van ophalen. De vrijwilligers rijden met hun eigen auto. Als het nodig is helpt de chauffeur u met in- en uitstappen en begeleidt u naar uw bestemming. Zo nodig wacht de chauffeur op u voor de terugreis. Maar u mag ook zelf een begeleider meenemen.

Wij verzorgen ook groepsvervoer met kleine personenbusjes. Informeer naar de mogelijkheden.

De kosten

De kosten van het vervoer bedragen € 0.25 per kilometer + € 2.50 voorrijdkosten. Het eerste half uur wachten is inbegrepen; daarna kost u dat € 1.50 per 30 minuten. De telefonist berekent vooraf wat een rit u ongeveer kost.

Bel ons op werkdagen tussen 10.00-17.00uur. Telefoonnummer: 0528-745615. Mail naar: ritaanvragen@hoogeveenvervoert.nl of kijk voor meer informatie op www.hoogeveenvervoert.nl

Hoogeveen vervoert is mede mogelijk gemaakt door:

  • Gemeente Hoogeveen
  • SWW
  • Humanitas
  • Diaconaal Platform Hoogeveen
  • Wouko Snijder, rijopleidingen