Pagina wordt geladen ...

Medisch Centrum Eikstaete

IkPas staat weer voor de deur!

Wat is IkPas?

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. IkPas helpt je bij je uitdaging. Er verschijnt natuurlijk niet letterlijk een coach aan je deur, maar je kunt wel bij ons terecht voor al jouw vragen, tips, artikelen, recepten, en ook badges die je kunt verdienen met uitdagingen; alles om jouw uitdaging te volbrengen! We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten.

Waarom meedoen aan IkPas? Dit levert het je op!

  • Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken. 62% van de deelnemers ervaart dit.
  • Geen alcohol drinken is ook voor je omgeving wennen, je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren. 64% kan na afloop van de actie beter ‘nee’ zeggen tegen alcohol. Daarvoor hoeven ze niet perse de Bob te zijn!
  • 32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt! Voor menige deelnemer een belangrijke reden om ook na IkPas minder alcohol te drinken.

Klik hier voor de 10 voordelen van pauzeren 

Doe mee met IkPas!