Pagina wordt geladen ...

Medisch Centrum Eikstaete

De MedGemak app is vernieuwd! Er zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.

Kies uit onderstaande twee opties:

Optie 1: ik maak al gebruik van de app MedGemak:

De huidige app MedGemak is vernieuwd in een volledige nieuwe app: MedGemak+. Deze dient u opnieuw te installeren via uw App Store of Google Play Store. U ontvangt een pushmelding in de oude MedGemak app met een activatiecode waarmee u de nieuwe app MedGemak+ koppelt. Vul deze code in in MedGemak+. De activatiecode kunt u ook terugvinden in uw account op MijnGezondheid.net. Klik hiervoor rechts boven in het menu op MijnGezondheid.net en klik op ‘mijn app koppelen’.

Optie 2: ik maak nog geen gebruik van de app MedGemak: 

Indien u nog geen gebruik maakt van de app MedGemak dan dient u de nieuwe app ‘MedGemak+’ te downloaden via uw App Store of Google Play Store. De app MedGemak+ is een aanvullende app op het portaal MijnGezondheid.net. Deze app heeft vrijwel dezelfde functionaliteiten als het portaal, zoals online afspraak maken en medicatie herhalen. U dient de app MedGemak+ éénmalig te koppelen aan uw account op MijnGezondheid.net. Bij het volgen van de stappen in MedGemak+ wordt er gevraagd om een activatiecode. Deze kunt u vinden in uw portaal op www.MijnGezondheid.net. Klink rechts boven op het menu en klik op ‘Mijn app koppelen’. Na het éénmalig koppelen kunt u vervolgens inloggen met een zelfgekozen, 5-cijferige pincode.

 

Heeft u vragen over het installeren van de app MedGemak+?

Neem een kijkje op de ondersteuningspagina op www.mijngezondheid.net.