Pagina wordt geladen ...

Medisch Centrum Eikstaete

Nieuwe fotografie expositie in Medisch Centrum Eikstaete

Natuurfotograaf Anne C.R. Kuipers exposeert momenteel in Medisch Centrum Eikstaete tot en met eind maart. Het thema is natuur, landschappen, flora en fauna. 

Anne is een gepassioneerde fotograaf die zich laat inspireren door de natuur. Zijn werk laat zich het best beschrijven als landschapsfotografie met de bijbehorende flora en fauna. Hij laat ons zien hoe geweldig mooi onze regio is en wat de invloeden van het weer, het licht en de seizoenen op het beeld. In zijn foto's herkennen wij de prachtige natuurgebieden en landschappen van zuid en midden Drenthe zoals het Mantingerveld, Dwingelderveld, het Zwarte Gat bij Zuidwolde, de Boerveense plassen, de Olde Kene, recreatiegebied Schoonhoven en hij weet ook de bijzondere mooie plekjes rond Hoogeveen te vinden. Ook een paar foto’s uit Amerika zijn te zien.

De foto’s zijn niet op de computer bijgewerkt, Anne probeert zoveel mogelijk het resultaat tijdens het maken van de foto te bepalen. Ook in de Hoogeveense Courant op Weerplaza, Buienradar, tv Drenthe zijn regelmatig foto’s van hem te zien. 

Wilt u de foto's graag zien, wilt u zich melden bij de balie? Anne hoort of leest graag uw mening over de getoonde foto's. Er liggen gele boekjes in de wachtruimtes waarin u kunt reageren.