Pagina wordt geladen ...

Medisch Centrum Eikstaete

Mijn naam is Iris Heitkamp en per 1 oktober 2019 ben ik werkzaam als POH Jeugd in huisartsenpraktijk de Kastanje, de Linde en de Beuken. De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest bij diverse jeugdzorginstanties in verschillende functies.

Op verwijzing via de huisarts komt u in contact met mij. Als praktijkondersteuner zie ik kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd start ik bij voorkeur met een intake met beide ouders, zonder kind. Zit uw kind op de middelbare school dan kan uw zoon of dochter meestal zelf aangeven of ze alleen willen komen of dat ze graag een ouder mee   hebben de eerste keer.

Kinderen en jongeren vinden het niet altijd even makkelijk om te praten over psychische problemen of vervelende gevoelens.          Soms is hulp uit eigen omgeving niet genoeg en is er meer nodig. Als praktijkondersteuner kan ik hierin samen met u en of uw kind meedenken wat er nodig is. Soms kan dit door een aantal afspraken bij mij, soms is het nodig door te verwijzen naar andere hulpverleners of instanties. Ook kunnen ouders bij mij terecht met opvoedingsvragen of wanneer zij zich zorgen maken over hun kind.