Pagina wordt geladen ...

Medisch Centrum Eikstaete

Toch op vakantie? Ga dan wijs op reis

 

Vakantie is dit jaar door het coronavirus minder onbezorgd dan anders. Vermijd drukte, ook tijdens de vakantieperiode. Gaat u toch op vakantie? Ga dan wijs op reis. Plan uw vakantie, als het kan, buiten de schoolvakanties. Houd u waar ook ter wereld altijd aan de basisregels (Klachten? Blijf thuis en laat u testen, houd afstand, vermijd drukte en was vaak uw handen). Als de lokale regels strenger zijn, dan gelden deze.

Als u op vakantie wilt naar het buitenland, controleer dan eerst het reisadvies voor dat land op Nederlandwereldwijd.nl. Houd er rekening mee dat in ieder land beperkende maatregelen zijn.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst '3juli2020 Rijksoverheid Toch op vakantie? Ga dan wijs op reis. vakantieg ouden Voor iedereen geldt: Bereid Volgde basisregels. WiljeinNederland vakantie? bijklachten. vermijddespits. Wiljeaa buitenland pvakantie? lereisadvies verslechteren. doorheenreist. jeverzekerd repatriƫring opnederlandwereldwijd.nl Basisregels c? Blijfthuisen| iedereen: handen. alleen samen krijgen corona onder controle'